Vásárlás menete

A termékek kiválasztása: A felső menüsorban a Termékek felíratra kattintva választhatsz a termékkategóriákat. A kiválasztott fő termék kategória oldalon két keresési mód közül választhatsz: 1. keresés a gépjármű márkája, majd onna továbblépve Típusa alapján vagy 2. kereshetsz gyári szám alapján. Amikor beírtad a gyáriszámot, vagy az autó típusát kiválasztottad megjelennek az oda tartozó termékek. A felsorolt termékeknél 2 gombot láthatsz: ’Megtekintés’ gombot nyomj, ha a termék adatlapjához szeretnél jutni; és a ’Kosárba’ gombot nyomva a terméket a kosaradba rakod. Egy vissza gombbal visszajutsz a kategória termékeihez, vagy ugyanúgy a bal oldalon a Termékek szó alatt navigálhatsz a termékek között. Az egyes termékek adatlapjára kattintva, hogy megnézheted a termék részleteit, kapcsolódó termékeit.

A kosár használata: A Kosár tartalma mindig látható a baloldali panelen, felül. A ’Kosár megtekintse’ gombra kattintva megjelenik kosarad tartalma. Ha törölni szeretnél a kosaradból, pipáld be a termék képe előtti kis négyzetet és nyomd meg a termékek alatt lévő ’Frissítés’ gombot! A ’Tovább vásárolok’ gomb a termék kategóriák felsorolásához visz tovább, ahol tovább navigálhatsz. Amikor véglegesítetted a kosár tartalmát ’Pénztár’ gomb megnyomásával juthatsz tovább a megrendelés véglegesítéséhez. Eljutsz arra a felületre, ahol: 1. új vásárlóként választhatsz, hogy regisztrálsz nálunk vagy regisztráció nélkül vásárolsz; vagy 2. Ha már regisztráltál nálunk, akkor e-mail címeddel és a jelszavaddal bejelentkezhetsz.

Regisztráció: Regisztrálni a vásárlás első lépésénél tudsz, vagy kattints ide: Regisztráció A regisztráció előnyei: csak egyszer kell beírnod a szállítási és számlázási adataidat, nyomon tudod követni az eddigi vásárlásaidat, megvásárolt termékeidhez tudunk figyelmedbe ajánlani akciós kapcsolódó termékeket.

Termékek megvásárlása: A vásárlás 2. Lépésénél kiválaszthatod az átvételi és a fizetési módot. Pipáld ki, hogy egyetértessz az üzletszabályzattal (ha nem olvastad még, szánj rá egy percet) és a tovább gombra kattintva ellenőrizd az adatokat figyelmesen! Itt már semmilyen adatot nem módosíthatsz. Amennyiben hibát észlelsz, a ’Vissza’ gomb segítségével visszaléphetsz a megfelelő lépéshez és kijavíthatod. Ha minden rendben, akkor hagyd jóvá rendelést! Figyelem, csak a rendelés jóváhagyása után adtad le felénk az érvényes rendelésedet! Ekkor a rendszer kiírja, hogy rendelésed sikeres volt, majd kapsz egy visszaigazoló e-mailt is. Sikeres rendelés után kosarad újra üres állapotba kerül.