Kiszállítás / Garancia

Kiszállítás díjai: Ha a „Kiszállítás”-t választod a vásárlásnál, a rendszerünk automatikusan hozzárendeli minden egyes Termékhez kapcsolódó Szállítási és Utánvét Díjat. 

  • 60.000 Ft értékig: 2000 Ft
  • 60.000 Ft felett:    3000 Ft

Személyes átvétel: Kecskemét 6000, Szivárvány u. 12. címen, munkanapokon 08:00-15:00 óráig, kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Szállítási Határidő: 1 munkanap.

Amennyiben raktárkészleten lévő termékeinket 15.00 óráig megrendeled, azt még aznap postázzuk és a következő munkanapon megkapod.

Előrendelés esetén tájékoztatunk a szállítási időről. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a kifizetett összeget Vevőnek visszatérítjük, de a webáruházat kártérítési kötelezettség nem terheli.

Áru átvétele: A küldemény tartalmát és épségét hiánytalan teljesítés esetén Vevő  az Átvételi Elismervény-en aláírja. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Kiszállítási Szabályok:  A Szállító vagy Kézbesítő a  Termék(ek)et munkanapokon, napközben a megadott címre szállítja. 

Meghiúsult Áruátvétel:  Ha a Vevő az egyeztetett kiszállítás időpontjában nem tartózkodik otthon, vagy az áru elhelyezését nem tudja biztosítani és így az árut vissza kell szállítani, abban az esetben az ismételt  kiszállítás költsége is a Vevőt terheli.

Garanciális idő:

Személyautó Légrugók:             3 Év

Személyautó Kompresszorok:     2 Év

Teherautó légrugók (Contitech): 1 Év

Megjegyzés:

  • A Garancia kizárólag gyártási hibából eredő problémákra érvényes!
  • A szakszerűtlen beszerelésből ill. a túlterhelésből eredő meghibásodásokért a gyártók ill. a webáruház a felelősséget nem vállalja.
  • A garancia 24 hónapig tulajdonos váltás esetén is (!) érvényes. A vásárlást követő 24. hónaptól a 36. hónapig a garancia csak akkor érvényesíthető ha a jármű tulajdonosa továbbra is garanciakártyán feltüntetett eredeti tulajdonos.
  • Kompresszort kizárólag a termék gyári bevizsgálása és a garanciális igény elfogadása után cserélünk, melynek átfutási ideje 2 - 3 hét!
  • A termékeken található matricát, mely tartalmazza a termék egyedi cikkszámát nem szabad eltávolítani! Ha nincs a terméken matrica, a garancia nem érvényesíthető!